zondag 6 juni 2010

Netwerkbijeenkomsten

Op donderdag 27 mei wat ik bij het Ondernemerscongres Zuidoost Brabant. Er was een ruime keuze aan inspirerende sprekers. Energiecoach, auteur en leiderschapspecialist Remco Claassen, was voor mij wel het hoogtepunt van de dag. De bezoekers waren veelal in driedelig pak op het congres gekomen.... waardoor ik het netwerken als saai en niet zo ontspannend ervoer.


Er staan weer een aantal interessante netwerkbijeenkomsten gepland:
dinsdagavond 22 juni: ‘MERK’ TOCH HOE STERK
Over merkschoenen, merkpositionering en merkdenken. Voor deze bijzondere CCB Presenteert ontvangen we u bij Van Bommel in Moergestel voor een rondleiding in de schoenfabriek van dit sterke merk. Aansluitend geeft de gerenommeerde merkenstrateeg Paul Moers in Den Boogaard een presentatie over merkpositionering en merkdenken, waarbij het merk Floris van Bommel speciale aandacht krijgt.

Moergestel - € 35,- (incl. borrel) - 19.30-22.00 uur.

8 juli: Delen = Vermenigvuldigen; succesvol ondernemen doe je samen!

De Wasven boerderij is een inspirerende locatie voor ons thema: diversiteit en samenwerken. Midden in de stad en toch in de natuur. Een locatie met een groen, duurzaam en sociaal karakter. Stichting Groendomein Wasven, heeft zich tot doel gesteld het domein op een duurzame manier te ontwikkelen en heeft in 2009 hiervoor de MOI (Multidimensioneel Ondernemerschaps Index) Award uitgereikt gekregen door Stad van Morgen.
Eindhoven - € 35,- (incl. BBQ) - 17.00-22.00 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten